Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Έκανε φασαρία έξω από το σπίτι της πρώην του και τελικά σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη



Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και συνελήφθη ο δράστης του φονικού στις Μοίρες της Κρήτης και οδηγείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Ηρακλείου.




Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ, όταν ο 51χρονος που τελούσε υπό την επήρεια μέθης και βρισκόταν σε αμόκ, μετέβηκε κάτω από το σπίτι που είχε μετακομίσει η πρώην σύζυγός του και έκανε φασαρία.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που ζούσε στο ισόγειο και ήταν σπιτονοικοκύρηδες της πρώην συζύγου του δράστη, βγήκαν έξω από το σπίτι τους και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος όμως τους ζήτησε τον λόγο που είχαν νοικιάσει σπίτι στην πρώην σύζυγό του, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να σωριάσει νεκρό στο έδαφος τον 79χρονο και να τραυματίσει την 65χρονη σύζυγό του.

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Από τους πυροβολισμούς του δράστη μάλιστα, κάποιες σφαίρες καρφώθηκαν στην πόρτα γειτονικού σπιτιού και ευτυχώς δεν σημειώθηκαν και άλλα θύματα καθώς μέσα σε αυτό το σπίτι βρίσκονταν παιδιά που έπαιζαν.

Η 65χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και παραμένει, ενώ από την Αστυνομία ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οπλισμένου δράστη που κράτησε όλη τη νύχτα.

Τελικά, νωρίς το πρωί εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή όπου διατηρούσε ένα κατάλυμα, ακινητοποιήθηκε από του αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε και το όπλο που είχε χρησιμοποιήσει. Η έρευνα και η προανάκριση πραγματοποιείται από την Ασφάλεια Ηρακλείου.




https://www.news247.gr/koinonia/kriti-synelavan-ton-51chrono-poy-pige-gia-tin-proin-toy-kai-skotose-ton-spitonoikokyri.7564955.html