Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Φαντασμαγορικό Γκαλά Χορού με αριστουργήματα Κλασικού Μπαλέτου από όλο τον κόσμοΈνα φαντασμαγορικό Gala Χορού με αριστουργήματα του Κλασικού Μπαλέτου από όλο τον κόσμο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο η Atria Music.

Μεγάλα αστέρια του χορού από τα διάσημα θέατρα της Ρωσίας, Μπολσόι, Μαριίνσκι και Μιχαϊλόφσκι έρχονται να μαγέψουν το κοινό με την απαράμιλλη ευελιξία τους και την άψογη τεχνική τους, ερμηνεύοντας μέσα από μια σύγχρονη χορευτική προσέγγιση αποσπάσματα κορυφαίων αριστουργημάτων του Κλασικού Μπαλέτου.
Ανάμεσα στους σπουδαίους καλλιτέχνες και οι βραβευμένοι Alexander Volchkov, Nina Kaptsova, Ruslav Skvortsov, Anastasia Goryacheva, Igor Kolb, Oxana Bondareva και Denis Savin.
Μια υπέροχη συνάντηση χορευτικής δεξιοτεχνίας, αρμονίας και ανυπέρβλητης μουσικής με κορυφαία έργα του κλασικού ρεπερτορίου όπως «Ο Σπάρτακος», «Η λίμνη των κύκνων», «Η ωραία κοιμωμένη», «Κάρμεν» και «Νουρέγιεφ»!
Δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες εναλλαγές συναισθημάτων, σύγχρονης έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας για τη στήριξη του συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή», στον οποίο θα παραχωρηθεί μέρος των εσόδων.
Αριστουργήματα Κλασικού Μπαλέτου από όλο τον κόσμο:
21 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:00
22 Φεβρουαρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 19:00