Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Το φροντιστήριο που δίδασκε αποχαιρετά τη Ραφαέλλα


Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες, Τρίτη (21/01) η κοινότητα της Αυγόρου μετά τον χαμό της 25χρονης Ραφαέλλας Παττίχη, η οποία λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα ενώ κατευθυνόταν προς Λιοπέτρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Από χθες το απόγευμα δεκάδες φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της Ραφαέλλας έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν μέσω αναρτήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.
Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις, χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση από την σελίδα του φροντιστηρίου στο οποίο η 25χρονη κοπέλα δίδασκε.
Αυτούσια η ανάρτηση του φροντιστηρίου:
«Άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, καλοσύνη και φωτεινό χαμόγελο. Αυτή είναι η πολυαγαπημένη μας Ραφαέλλα… Σήμερα ερχόσουνα εδώ στα μαθητούδια σου. Σε περιμέναμε εδώ να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου… Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας… Καλό σου ταξίδη μονάκριβή μας… Καλό σου ταξίδι άγγελέ μας… Οι μαθητές του: Χρυσάνθη, Ειρήνη, Κοσμάς, Παντελής, Χρυστάλλα, Χρήστος, Αλέξανδρος, Άννα Μαρία, Αγγελική, Ελένη, Φλουρέντζος, Γεωργία, Μαρία».