Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Άγριο φονικό σημειώθηκε στην Πάφο. Νεκρή πολύτεκνη μητέρα από την Συρία

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες αλλά και συγγενείς του θύματος από τη σκηνή, η γυναικά  αντιμετώπιζε σοβαρά ζητήματα που είχαν να κάνουν με βία στην οικογένεια και με τον σύζυγο της. Διέμενε στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρία, ο σύζυγος που δούλευε στην Λευκωσία, είχε τις τελευταίες 4 ημέρες φύγει από την Πρωτεύουσά και πήγε στην Πάφο.
Η γυναίκα , ήταν μητέρα 7 παιδιών,  εκ των οποίων τα δύο μεγαλύτερα ηλικίας 16 και 17 ετών, βρίσκονται στη Συρία και τα υπόλοιπα πέντε ήταν μαζί της στην Πάφο.
Την άτυχη γυναίκα αναζήτησε το πρωί λειτουργός του γραφείου ευημερίας που την παρακολουθούσε και η οποία είχε πάει στο σπίτι της.  Όταν κτύπησε την πόρτα χωρίς απάντηση, εισήλθε στο διαμέρισμα με το κλειδί που ήταν στην πόρτα και αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα, με το θύμα στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος.
Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που απέκλεισε την σκηνή.
Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο στήθος που διάτρηση θώρακα από αιχμηρό όργανο.
Ο σύζυγος του θύματος παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος και εξακολουθεί να αναζητείται από την αστυνομία.



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για το άγριο φονικό που σημειώθηκε στην Πάφο, με θύμα 31χρονη πολύτεκνη μητέρα από την Συρία. Κύριος ύποπτος για την εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πληροφρίες από την Αστυνομία, είναι ο 40χρονος εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, με τον οποίο η 31χρονη είχε πολλές προστριβές. Μάλιστα ο 40χρονος φέρεται να είχε καταγγελθεί για ενδοοικογενειακή βία.
Η άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε νεκρή από Κοινωνική Λειτουργό η οποία επρόκειτο να επισκεφθεί την 31χρονη την Δευτέρα (20/1) και αφού κτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και η 31χρονη δεν απάντησε, τότε ανησύχησε και κάλεσε την Αστυνομία.
Σημειώνεται ότι τα παιδιά της 31χρονης φαίνεται ότι δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.
Η 31χρονη φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος (πιθανότατα να έπληξε την καρδιά), ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των τραυμάτων που κατάφερε στο σώμα της ο δράστης.
Τα ακριβή αίτια θανάτου της 31χρονη αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή.
Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία.




Στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής στην Πάφο.
Θύμα είναι 31χρονη, πολύτεκνη μητέρα επτά παιδιών. Τα δύο εξ αυτών 16, και 17 χρονών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε, ηλικία από 12 και κάτω, διέμεναν μαζί της.

Τη γυναίκα βρήκε Λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, που μετέβη στο σπίτι στο πλαίσιο επισκέψεων που διενεργεί το Γραφείο.
Τη σκηνή, η οποία έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, επιθεώρησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα εντοπίστηκε αιμόφυρτο, φέροντας τραύμα στο στήθος από αιχμηρό αντικείμενο.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

κυπε