Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Δημήτρης Καλλής

Κάποιοι με τις αποφάσεις τους έχουν βαλθεί να μας καταστρέψουν, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου ΣΙΚΑΠ Δημήτρης Καλής, σχολιάζοντας πληροφορίες για νέο lockdown στην εστίαση με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δεν είναι δυνατόν να καλούμαστε να κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας μερικές μέρες αφότου έχουμε επαναλειτουγήσει, τόνισε με έμφαση και διερωτήθηκε, ποιος θα πληρώσει εκ νέου τη ζημιά που αναμένεται να υποστούμε;

Με τις εισηγήσεις των ειδικών και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, τόνισε, ο κλάδος βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή. Ιδιαίτερα στην Πάφο, πρόσθεσε, η οποία είναι τουριστική περιοχή και φέτος δεν υπήρχε τουρίστας για δείγμα, η κατάσταση είναι πλέον τραγική. Δεχόμαστε χτυπήματα από παντού, είπε με έμφαση.

Αν τελικά κλείσει η εστίαση και πάλι, τα περισσότερα κέντρα της Πάφου δεν αναμένεται να επαναλειτουργήσουν, έστω και αν βγει σχετικό διάταγμα, σημείωσε ο κ. Καλλής, καλώντας τους αρμοδίους να αντιληφτούν πως τα κέντρα αναψυχής τηρούν πιστά τα διατάγματα του υπουργείου Υγείας και σε καμία περίπτωση δεν είναι εστία μόλυνσης κορωνοϊού.    

Αφήστε μας να δουλέψουμε έστω και μέχρι τις 19.00 μμ. Μην μας καταστρέφετε άλλο, κατέληξε ο κ. Καλλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: