Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020

Σε υποχρεωτική καραντίνα οι επιβάτες πέντε πτήσεων που φτάνουν σήμερα στην Πάφο από τη Μ. Βρετανία

Πέντε πτήσεις αναμένονται σήμερα, Σάββατο, στο αεροδρόμιο Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση του αεροδρομίου, οι πτήσεις αναμένονται από Μπρίστολ, Εδιμβούργο, Λούτον, Γκάτγουικ και Στάνστεντ (Λονδίνο), με τις αεροπορικές εταιρείας Easy Jet και Ryan Air.

Επίσης, αύριο Κυριακή αναμένονται άλλες δύο πτήσεις στον αερολιμένα Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο από Γκάτγουικ και Στάνστεντ. Όλοι οι επιβάτες, με την άφιξή τους, υποβάλλονται σε εργαστηριακό έλεγχο για Covid-19 και στη συνέχεια μεταφέρονται με λεωφορεία στα ξενοδοχεία καραντίνας για υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό επτά ημερών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, επεισόδιο δημιούργησε χτες γυναίκα σε ξενοδοχειακό κατάλυμα, στην Πάφο, όπου βρισκόταν σε καραντίνα μετά την άφιξη της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η γυναίκα που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης, άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί αναστάτωση, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι ένοικοι που βρίσκονταν σε καραντίνα να διαμαρτυρηθούν. Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και μετά από σχετικές υποδείξεις η γυναίκα συμμορφώθηκε.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: