Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Εμπρησμός τριών οχημάτων στη Γεροσκήπου

Υπόθεση εμπρησμού τριών αυτοκινήτων που διαπράχθηκε χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8.50μμ την Τετάρτη, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, η οποία επεκτάθηκε σε άλλα δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από την οικία των ιδιοκτητών τους, σε περιοχή της Πάφου.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε δύο εκ των τριών οχημάτων, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


προηγούμενη ανάρτηση

 Στις φλόγες τυλίχτηκαν τρία οχήματα γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις τα οχήματα ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο πλησίον της κεντρικής πλατείας της Γεροσκήπου.
Στην σκηνή έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα και προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.
Επίσης την σκηνή επισκέφτηκε και ο βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ γίνονται εξετάσεις για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών των οχημάτων.
Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική .

Δεν υπάρχουν σχόλια: