Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Απίστευτη γκαντεμιά κατά το 2020 για την 34χρονη αεροσυνοδό. Δείτε τι έπαθε!!!

Πολύς κόσμος είπε πως το 2020 ήταν μία πολύ κακή χρονιά, ενώ άλλοι τόσοι επιθυμούν να μπει το 2021 μήπως και φέρει καλύτερες μέρες. Η 34χρονη αεροσυνοδός, όμως, Κέιρα Σάντιντ, πιθανόν το επιβεβαιώνει περισσότερο από κάθε άλλον αφού είδε την ζωή της να καταστρέφεται τους 12 αυτούς μήνες.

Η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών που είναι έγκυος, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, έχασε πρόσφατα τον πατέρα της από την πανδημία, απολύθηκε από την δουλειά της και είδε μέχρι και το σπίτι της να καταστρέφεται την ημέρα των Χριστουγέννων μένοντας άστεγη.

Η Κέιρα Σάντιντ ζει στο Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας και όπως μεταδίδει η Daily Mail μεταφέροντας τα λόγια της, έζησε μία «χρονιά καταστροφής», συμπληρώνοντας πως της συνέβαινε το ένα πράγματα με το άλλο.

Μετά από 13 συναπτά έτη στην Virgin Atlantic η Κέιρα Σάντιντ, τον Σεπτέμβριο έμαθε πως παύει να αποτελεί κομμάτι της αεροπορικής εταιρείας μένοντας άνεργη. Η κατάσταση γι' αυτήν δεν ήταν εύκολη αφού η ίδια έχει δύο παιδιά, 9 και 11 ετών.

Μία εβδομάδα μετά είδε τον πατέρα της να χάνει την μάχη με τον κορωνοϊό προσθέτοντας ένα ακόμη πρόβλημα στην ζωή τους που χειροτέρευε. Κι όμως, η ίδια δεν είχε δει τίποτα ακόμα.

Ενώ λοιπόν η ίδια βρίσκεται χωρίς δουλειά, διαγιγνώσκεται θετική στον κορωνοϊό και αποφασίζει να αυτοαπομονωθεί στο σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της. Η κατάσταση της υγείας της δεν ήταν καλή και δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τις καθημερινές εργασίες του σπιτιού. Έτσι ο σύντροφός της, ο οποίος εν τέλει είχε αρρωστήσει και αυτός, αποφάσισε να μαγειρέψει.

Αφού έβγαλε το φαγητό από τον φούρνο, ξέχασε να τον σβήσει με αποτέλεσμα να ανέβει η θερμοκρασία. Έτσι και ενώ τους έχει πάρει και τους δύο ο ύπνος, το σπίτι γεμίζει καπνούς. Από τις αναθυμιάσεις κατάφεραν να ξυπνήσουν και ο σύντροφός της προσπάθησε να σβήσει την φωτιά στον φούρνο ρίχνοντας βρεγμένη κουβέρτα. Η κίνησή του αυτή, όμως, δεν είχε αποτέλεσμα αφού η φωτιά φούντωσε και κατέκαψε το σπίτι.

Το αποτέλεσμα είναι αυτή και ο σύντροφός της να μείνουν χωρίς σπίτι και χωρίς να έχουν κάποιον να τους φιλοξενήσει. Έτσι απευθύνθηκαν στην Πολιτεία για να τους βρει ένα προσωρινό καταφύγιο.

Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο της παιδιά για τις γιορτές αφού πήγαν να μείνουν μα τον βιολογικό τους πατέρα. Η Κέιρα Σάντιντ έμειναν για κάποιες μέρες στον δρόμο και μόλις τους ενημέρωσαν πως θα βρεθεί προσωρινό κατάλυμα, τους γνωστοποιήθηκε πως θα πρέπει να αφήσουν τον σκύλο τους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν ποιος μπορεί να τον φιλοξενήσει, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του νέου σπιτιού, απαγορεύονται τα ζώα.

 «Έχουμε χάσει τα πάντα εκτός από τα ρούχα στην πλάτη μας», λέει η ίδια αλλά πρόσθεσε ότι η υποστήριξη από την κοινότητα του Newhaven ήταν «συγκλονιστική». Πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις έχουν δωρίσει αντικείμενα για να βοηθήσουν την οικογένεια και μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε από την αδερφή της έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 1.500 ευρώ.


https://www.protothema.gr/world/article/1080343/i-pio-atuhi-gunaika-tou-2020-pethane-o-pateras-tis-apo-koronoio-apoluthike-tis-kaike-to-spiti-kai-emeine-astegi/


Δεν υπάρχουν σχόλια: