Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Η Δήμητρα Σοφοκλέους σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα

 

Τραγικό. Η Δήμητρα Σοφοκλέους σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην Ελλάδα.  Η καταπληκτική Δήμητρα, Pr. Manager SOFO Beauty Team  - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ FASHION SHOW & PARTY και παρουσιάστρια της εκπομπής SOFO Beauty Team EURO CHANNEL δεν είναι πια μαζί μας. Ο χάρος της έστησε καρτέρι και την πήρε από κοντά μας. Το αυτοκίνητό της, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε, αναποδογύρισε σε κάποιο σημείο του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής, επί της Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου μετά την αερογέφυρα της Θέρμης. Το αυτοκίνητο της 52χρονης Δήμητρας  για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και αναποδογύρισε στο δρόμο, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Δήμητρα πάντα χαμογελαστή και πρόσχαρη. Γνώριζε πολύ καλά να διοργανώνει επιδείξεις μόδας και πάρτι. Συνεργαζόταν με σπουδαία μοντέλα,  κοπέλες και αγόρια, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο χώρο.  Ήταν μία και μοναδική σε αυτό που έκανε.

Τη Δήμητρα την  είχα γνωρίσει το 2016 όπου μαζί είχαμε διοργανώσει μια καταπληκτική επίδειξη μόδας  στην Πάφο και συγκεκριμένα στα Μπάνια. Μια εκδήλωση που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Η Δήμητρα με καταγωγή από την Πάφο, ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργάτες και φίλοι την αποχαιρετούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Δήμητρα,  ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

 

Πέτρος Κεχρώτης

δημοσιογράφος


Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που έκανε ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ στην επίδειξη μόδας της Πάφου

Καταπληκτικό το χθεσινό FABULOUS FASHION SHOW στα "Μπάνια". ΦΩΤΟ



Αυτά είναι τα μοντέλα του Fabulous Fashion Show στα ΜΠΑΝΙΑ - Πάφος. ΦΩΤΟ




Δήμητρα Σοφοκλέους και Δημήτρης Καλλής. Χρόνια σας Πολλά!!!



Η γοητευτική Κατερίνα Δημητρίου στο FASHION SHOW στα Μπάνια. ΦΩΤΟ



Επίδειξη Μόδας στο Restaurant, Cafe, Lounge Bar "ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ" στην Πάφο














































Δεν υπάρχουν σχόλια: