Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Επτά πτήσεις το Σαββατοκύριακο από το Ηνωμένο Βασίλειο στο αεροδρόμιο Πάφου

Δεν θα αφιχθεί σήμερα πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο στον αερολιμένα Πάφου, ωστόσο το Σαββατοκύριακο αναμένονται επτά πτήσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το αεροδρόμιο Πάφου, για αύριο 26 Δεκεμβρίου, αναμένονται στο αεροδρόμιο Πάφου πέντε πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα από το Bristol, Edinburgh, Luton, Gatwick, και Stansted (Λονδίνο), με τις αεροπορικές εταιρείας Easy Jet και Ryan Air. 

Επίσης την Κυριακή αναμένονται άλλες δύο πτήσεις στον αερολιμένα Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο από το Gatwick και Stansted (Λονδίνο). 

Εξάλλου οι τριακόσιοι  περίπου επιβάτες πέντε πτήσεων που έφτασαν με τις τελευταίες πτήσεις,  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο, πέρασαν τα Χριστούγεννα σε δυο ξενοδοχεία καραντίνας.
 
Οι επιβάτες με την άφιξη τους υποβλήθηκαν σε εργαστηριακό έλεγχο για covid - 19 και στην συνέχεια με  λεωφορεία μεταφέρθηκαν στα  ξενοδοχεία καραντίνας για υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό επτά ημερών.

Οι περισσότεροι εκ των τριακοσίων επιβατών, είναι φοιτητές οι γονείς των οποίων διαμαρτύρονται για τα μέτρα, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί μεγαλύτερη προειδοποίηση για τους επιβάτες.

Σημειώνεται πως αρκετοί επιβάτες ακύρωσαν το ταξίδι τους στην Κύπρο,  όταν πληροφορήθηκαν για το μέτρο της καραντίνας που εφαρμόζεται από τις αρχές της εβδομάδας με αποτέλεσμα σε όλες τις πτήσεις οι επιβάτες να μην υπερβαίνουν τους 80 ενώ σε μια  πτήση οι επιβάτες ήταν μόλις 35.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: