Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε ατύχημα

 

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος χθες ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

 

Το τροχαίο συνέβη γύρω λίγο πριν τη 1.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λάρνακα. Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 50χρονος προσέκρουσε με το όχημά του σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, ο 22χρονος οδηγός του οποίου, είχε σταματήσει το όχημα για να εισέλθει σε πάροδο δεξιά του. Συνοδηγός στο δεύτερο όχημα βρισκόταν 19χρονη.

 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας για εξετάσεις. Στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη στο αλκοτεστ του 50χρονου, 96μg%, αντί 9μg% για νέους αδειούχους οδηγούς και με μηδενική ένδειξη στο αλκοτεστ του 22χρονου.

 

Ο 50χρονος συνελήφθη στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση, με την Τροχαία Λάρνακας να συνεχίζει τις εξετάσεις. Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.http://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=19239

Δεν υπάρχουν σχόλια: