Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Τραγωδία. Πέθανε ξαφνικά 11χρονο αγοράκι από το Παραλίμνι

 

Ανείπωτη τραγωδία με 11χρονο αγοράκι το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.


 Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, συνοδευόμενο από τον παιδίατρο του. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον συνεφερούν όμως μάταια καθώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε.

Ο θάνατος του 11χρονου σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, σύμφωνα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν δεν φαίνεται να οφείλεται στη νόσο Covid-19.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 11χρονου θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή.


https://omegalive.com.cy/kypros/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%B7%CF%83%CE%B5-11%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85/


Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων, έντυσε στα μαύρα οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγοράκι 11 ετών, ενώ βρισκόταν σπίτι με την οικογένεια του, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, από τους γονείς τους.
 

 
Οι επί καθήκοντι ιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή και έγινε προσπάθεια να το επαναφέρουν, ωστόσο το αγοράκι έχασε τη μάχη και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 11χρονου αγοριού από το Παραλίμνι, αναμένεται να διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί επί της σορού του, την ερχόμενη Δεύτερα από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Για την υπόθεση θανάτου, ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διενεργεί εξετάσεις.



Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς ένα αγοράκι μόλις 11 χρονών έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν στο σπίτι με τους γονείς του στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες,γύρω στις 17:30 το απόγευμα, το άτυχο αγοράκι έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του και αμέσως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, από τους γονείς τους.

Οι επί καθήκοντι ιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή και έγινε προσπάθεια να το επαναφέρουν, ωστόσο το αγοράκι έχασε τη μάχη και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, γύρω στις 18:20.

Εν πρώτοις φαίνεται ότι ήταν αιφνίδια τα αίτια του θανάτου του, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένεται να διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί επί της σορού του, τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: