Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανιστεί από την κατοικία του στην Πέγεια

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 11χρονου παιδιού που είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή από την κατοικία του, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως γύρω στις 09:00 το πρωί πολίτης που διαμένει στην ίδια περιοχή εντόπισε το ανήλικο σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σπίτι του, κρυμμένο σε χαράδρα.
Ο 11χρονος, συνέχισε ο κ. Νικολάου, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αστυνομία για προληπτικούς λόγους.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται ώστε να εξακριβωθούν και να διαπιστωθούν οι συνθήκες για τις οποίες το παιδί εγκατέλειψε την κατοικία.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου είπε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 33χρονη, μόνιμη κάτοικο Πέγειας, ότι γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής αντιλήφθηκε την απουσία του 11χρονου παιδιού της. Η ίδια ανέφερε η ίδια στην Αστυνομία ότι το παιδί ασχολείτο με την γυμναστική στην αυλή της κατοικίας τους, είπε.
Με τη λήψη της καταγγελίας κινητοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία Πάφου, ενώ κλήθηκε και προσωπικό εκτός υπηρεσίας και άρχισαν τη διενέργεια ερευνών στην γύρω περιοχή προς εντοπισμό του ανήλικου, κατέληξε.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: