Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Ο ΣΙΚΑΠ ζητεί άμεση ενημέρωση από το Δ. Πάφου για το είδος των σκιαδίων και τους ανεμοθώρακες

Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής στην Πάφο είναι το είδος των σκιαδίων και οι ανεμοθώρακες, που θα τοποθετηθούν στις επιχειρήσεις.

Μετά από συνάντηση που είχε το ΔΣ ΣΙΚΑΠ με το δήμαρχο Πάφου, ενημερωθήκαμε πως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Σύνδεσμος θα ενημερωνόταν για τις σχετικές διαδικασίες.

Αυτή την περίοδο τα περισσότερα κέντρα αναψυχής στην Πάφο δεν βρίσκονται σε λειτουργία και θέλουν να προχωρήσουν στην τοποθέτηση σκιαδίων, αλλά η δημοτική Αρχή φαίνεται πως ακόμη δεν είναι έτοιμη, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας για το θέμα αυτό. 

Καλούμε το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάφου να εξετάσουν εδώ και τώρα το συγκεκριμένο ζήτημα για να ενημερώσουμε  τα μέλη μας, ώστε  να προσχωρήσουν τις διαδικασίες άμεσα,  πριν επαναλειτουργήσουν.

Αν η απόφαση καθυστερήσει να ληφθεί θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα.

Το ΔΣ ΣΙΚΑΠ από την πρώτη μέρα της εκλογής του, δήλωσε προθυμία σε συνεργασίες και συζητήσεις με αρμόδιους φορείς, ούτως ώστε, από τη μια να αναπτυχθεί περαιτέρω η Πάφος και από την άλλη να επιλύονται τα προβλήματα των συναδέλφων μας, μιας και η πανδημία στην κυριολεξία έχει γονατίσει τα κέντρα αναψυχής της πόλης και Επαρχίας. 

Αναμένουμε από το Δήμο Πάφου να ανταποκριθεί στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να μας ενημερώσει ακόμη και αύριο για το είδος των σκιαδίων και τους ανεμοθώρακες, που θα μπορούν να τοποθετήσουν οι επιχειρήσεις των κέντρων αναψυχής.

 

Άγγελος Ονησιφόρου

Πρόεδρος ΣΙΚΑΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: