Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Βίντεο ντοκουμέντο από το σουίτα που αποκάλυψε το MEGA

 Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, έδωσε νέα κατάθεση -παρουσία ψυχολόγου- η 24χρονη κοπέλα, ενώ προσήχθη και ο οργανωτής του πάρτι, ο οποίος έδωσε μαραθώνια κατάθεση, ενώ οι αρχές έψαξαν το σπίτι του και κατάσχεσαν το κινητό, αλλά και τον υπολογιστή του.

Το MEGA φέρνει αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι στη «σουίτα της φρίκης».

Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα την σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη: Άφθονο αλκοόλ, μπουκάλια βότκα, δυνατή μουσική από το ηχείο που παίζει ελληνική μουσική. Το γλέντι έχει ανάψει.

Στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές. Στη σουίτα και η 24χρονη Γεωργία… που δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:09
07:46


Τα όσα είδαν και έζησαν στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι θα κληθούν να καταθέσουν τα άτομα που βρέθηκαν εκεί.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι καταθέσεις τεσσάρων έως πέντε ατόμων, εκ των οποίων τρεις γυναίκες, που βρέθηκαν στο εν λόγω πάρτι και οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανιστεί να καταθέσουν.

Οι ανακριτικές αρχές θα καλέσουν το σύνολο των ατόμων που βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στο συγκεκριμένο δωμάτιο, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για τις κινήσεις της 24χρονης Γεωργίας, αλλά και των τεσσάρων ανδρών που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι καταθέσεις τριών γυναικών και ενός άνδρα που έμειναν στο χώρο του πάρτι μέχρι το τέλος του, ενώ θα κληθούν να απαντήσουν και στο ερώτημα αν η Γεωργία μετά την αποχώρησή της, επέστρεψε στο χώρο του πάρτι ή να πήγε κατευθείαν στο δωμάτιό της.

https://www.in.gr/2022/01/22/greece/viasmos-sti-thessaloniki-apokleistiko-vinteo-ntokoumento-tou-mega-apo-ti-souita-tis-frikis/


Δεν υπάρχουν σχόλια: