Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Παναγιάς λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

 Κλειστά παραμένουν σήμερα και για 2η ημέρα λόγω καιρικών συνθηκών το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Παναγιάς, σύμφωνα με τον Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου Δημήτρη Μικελλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μικελλίδης ανέφερε πως στην Επαρχία Πάφου μόνο το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Παναγιάς είναι κλειστά, ενώ τα υπόλοιπα σχολεία Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης λειτουργούν κανονικά. Πρόσθεσε, ακόμη, πως σήμερα είναι η πρώτη ημέρα ουσιαστικά που λειτουργούν 18 κέντρα σε Δημοτικά Σχολεία της Πάφου ως κέντρα για τα test to stay.
Περιμένουμε, είπε, “να δούμε τα οποιαδήποτε λειτουργικά προβλήματα, για να διορθωθούν σε περίπτωση που υπάρξουν και δεύτερον το κατά πόσο υπήρξε ανταπόκριση και οι γονείς όντως προσήλθαν σ’ αυτά για να ακολουθήσουν το μέτρο, αξιοποιώντας την ευκαιρία που τους δίδει το Υπουργείο για να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα την παρουσία τους στα σχολεία”.
O Α’ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου συνέστησε στους γονείς να δείχνουν όλοι υπομονή με όλα τα θέματα τα οποία συμβαίνουν. Αντιλαμβανόμαστε όλοι, είπε, ότι είμαστε σε μια περίοδο που βιώνουμε όλοι αυτή την έκτακτη κατάσταση με την πανδημία και μια περίοδο με έντονα καιρικά φαινόμενα .
Χρειάζεται, συνέχισε, “να δείχνουμε υπομονή σε όλα τα θέματα και το πώς προσεγγίζουμε τα σχολεία και με τα αυτοκίνητα μας στους χώρους γύρω από τα σχολεία, έτσι ώστε να διατηρούμε εντός και εκτός σχολικών χώρων ασφαλή τα περιβάλλοντα για τα παιδιά μας”, συμπλήρωσε.
Ο κ. Μικελλίδης έστειλε επίσης το μήνυμα πως ως Υπουργείο κάνουν τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να παραμένουν ανοικτά τα σχολεία και με απρόσκοπτη την παροχή της εκπαίδευσης στα παιδιά.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: