Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Στο νοσοκομείο 22χρονος στην Πάφο μετά από τροχαίο

Ο σοβαρός τραυματισμός 22χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε την Κυριακή στην Πάφο. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χτες Κυριακή 60χρονη από χωριό της Επαρχίας Πάφου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Παπαθεοχάρους στην Έμπα με δυτική κατεύθυνση προς την διασταύρωση με τον κύριο δρόμο Έμπας – Τάλας, όταν έφτασε στο ύψος της πιο πάνω διασταύρωσης εισήλθε στο κύριο δρόμο Έμπας – Τάλας με δεξιά στροφή για να κατευθυνθεί προς Τάλα.

Ακολούθως αφού διάνυσε απόσταση 20 μέτρων περίπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος , κατά μήκος του κυρίου δρόμου από την αντίθετη κατεύθυνση.
Από το ατύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου . Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος οδηγός, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κάταγμα σπονδύλου και θα παραμείνει για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Η 60χρονη φέρει ελαφρούς τραυματισμούς ωστόσο κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους. Σε έλεγχο αλκοτεστ που έγινε και στους δύο οδηγούς αυτοί φέρουν αρνητική ένδειξη, ενώ και οι δύο οδηγοί έφεραν τις ζώνες ασφαλείας τους.
Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: