ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΕΝΟΥ. Περιορισμένες θέσεις υπάρχουν. Παρουσίαση Κρασιού από τον Γιώργο Κασσιανό και Limited-Edition Menu από τον Στέλιο Νικολαΐδη και την ομάδα του. Μια νύχτα μόνο.
Καλωσορίσατε με
Bardolino Ciaretto DOC Κλασική Καμπανιόλα 2020
&
Καναπέδες
----
Σαλάτα θαλασσινών
Γαρίδες, Μύδια, Τόνος και Μικροσαλάτα Φύλλα με Ντρέσινγκ Ελαιόλαδου Σαφράν
Pinot Grigio DOC Veneto - Εξοχή 2020
----
Σπιτικό Ραβιόλι Σπανάκι Ρικότα με Σπέσιαλ Σάλτσα Ντομάτας
Valpolicella DOC Classic - Καμπάνια 2021
----
Αρνάκι με σάλτσα μέντας σερβιρισμένο με λαχανικά και πατάτες
Κριτική του Valpolicella DOC Superior Classic - Giuseppe Campagnola 2019
----
Ιταλική λεμονόπιτα
Asti Bubble DOC - Cantinco - NV
----
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη 28 Απριλίου
ΩΡΑ: 7μμ
VENUE: Εστιατόριο Andria στο Coral Bay
ΤΙΜΗ: 50 ευρώ το άτομο για να συμπεριλάβουν όλα τα κρασιά και το μενού
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Παρακαλώ ενημερώστε
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ – Παρακαλώ στείλτε email στο sarahjamescyprus@gmail. com ή καλέστε στο 99 254 491 με τα τηλέφωνά σας και τυχόν διατροφικές απαιτήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου