Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Δύο οχήματα στα Κονιά τυλίχτηκαν στις φλόγες

 

Σε εμπρησμό αποδίδει η Αστυνομία Πάφου την φωτιά που εκδηλώθηκε σε δύο οχήματα τις πρώτες πρωινές ώρες στην αγροτική περιοχή Κονιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου η φωτιά στα δύο οχήματα που ανήκουν σε δύο ηλικιωμένους εκδηλώθηκε γύρω στις 05:00 το πρωί.
Οι φωτιές στα οχήματα κατασβέστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία άμεσα και προτού αυτές επεκταθούν σε παρακείμενους χώρους. Ο κ. Ιωάννου επισκέφτηκε την σκηνή με μέλη του ΤΑΕ Πάφου για την συλλογή στοιχείων και τεκμηρίων, προκειμένου να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών ενώ η σκηνή αποκλείστηκε.
Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται πως τα δύο οχήματα είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από τις κατοικίες των ιδιοκτητών τους που βρίσκονται στις περιοχές Κάτω Περβόλια Πάφου και στην Χλώρακα. Η αξία των αυτοκινήτων ανέρχεται στις 2.500 ευρώ και 400 ευρώ αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου στην περιοχή δεν υπάρχουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, αφού πρόκειται για αγροτική περιοχή, ωστόσο θα εξεταστούν κλειστά κυκλώματα στην ευρύτερη περιοχή.
Είπε επίσης ότι θα αξιολογηθούν κάποιες πληροφορίες που έχουν ληφθεί από την Αστυνομία. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων έχουν δώσει γραπτές καταθέσεις και όπως ανέφεραν στην Αστυνομία, δεν υποψιάζονται κανέναν για την κλοπή των οχημάτων.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: