Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Σε ικανοποιητικά επίπεδα η κίνηση στα κέντρα αναψυχής της Πάφου

 

ΟΣΙΚΑ: Στο 60-70% οι πληρότητες των Κέντρων Αναψυχής το Πάσχα των Καθολικών στην Πάφο

Στο 60%- 70% κυμάνθηκαν οι πληρότητες των κέντρων αναψυχής στην Πάφο, λόγω και του Πάσχα των Καθολικών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Νεόφυτο Θρασυβούλου.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως τα κέντρα αναψυχής όλων των παραθαλάσσιων πόλεων εργάστηκαν ικανοποιητικά με την κάθοδο Βρετανών, με τις πληρότητες να κυμαίνονται λίγο πιο πάνω από το 50%, ενώ στην Πάφο η επισκεψιμότητα ήταν αυξημένη και έφθανε το 60%- 70%.
Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ εξέφρασε την ικανοποίηση του, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα, όπως τις επόμενες μέρες θα διακινηθούν και οι Κύπριοι σε όλες τις περιοχές της Κύπρου για να περάσουν το Πάσχα τους και με τη χαλάρωση των μέτρων λόγω και της πανδημίας.
Στόχος μας στην ΟΣΙΚΑ, πρόσθεσε ο κ Θρασυβούλου, είναι να δει πώς θα ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην τουριστική βιομηχανία. Ευχήθηκε επίσης σε όλον τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και κάλεσε τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής να προσφέρουν χαμηλές τιμές, ώστε να δοθεί το δικαίωμα στον καταναλωτή να διακινηθεί. Εκτίμησε ακόμη πως μετά τις γιορτές του Πάσχα μάς αναμένουν πιο δύσκολες μέρες οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Αναφορικά με τον επόμενο μήνα ο κ. Θρασυβούλου είπε πως αναμένουν τις δηλώσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού σχετικά με την αύξηση του τουρισμού τους επόμενους μήνες ότι θα είναι καλύτερη. Πρόσθεσε πως ο Μάιος από πλευράς επισκεψιμότητας των κέντρων αναψυχής αναμένεται καλύτερος από τον Απρίλιο μήνα και από τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: