Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Μαθήτριες γυμνασίου κατανάλωσαν ουίσκι στο σχολείο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μία ομάδα έξι μαθητριών Γυμνασίου, ηλικίας 13 ετών, οι οποίες κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, την ώρα που βρίσκονταν στους χώρους του σχολείου τους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τέσσερις εξ αυτών παρουσίασαν αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σχολείο ασθενοφόρο για να τις μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ η Διεύθυνση του σχολείου έχει ενημερώσει και τους γονείς.

Αυτή τη στιγμή, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διαπιστωθεί ποιος προμήθευσε το αλκοόλ στις μαθήτριες, το οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για ουίσκι. 

Την ίδια ώρα, τόσο η Αστυνομία, όσο και η Διεύθυνση του σχολείου αλλά και η σχολική εφορία, πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα πώς κατάφεραν να μεταφέρουν αλκοόλ στους χώρους του σχολείου οι μαθήτριες, χωρίς να τις αντιληφθεί κανείς.  

Oι τρεις μαθήτριες εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Νοσοκομείου Λάρνακας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.


https://www.reporter.com.cy/police/article/941644/mathitries-gmnasioy-epinan-oyiski-sto-scholeio-metaferthikan-sto-nosokomeio




Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι μαθήτριες Γυμνασίου που κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ, μίλησε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Πάμπος Χαριλάου. 


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαριλάου, τα τέσσερα κορίτσια μεταφέρθηκαν γύρω στις 12:50 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και κρατήθηκαν για μερικές ώρες έως ότου μπορέσουν να λάβουν εξιτήριο.


Όπως σημείωσε, η διάγνωση ήταν λήψη αλοόλης, εξηγώντας πως η ποσότητα που καταναλώθηκε δημιούργησε τέτοιου είδους προβλήματα που κατέστησαν αναγκαία τη μεταφορά των μαθητριών στο νοσοκομείο. Τα κορίτσια έλαβαν την κατάλληλη θεραπεία και ενδοφλέβια υγρά, πρόσθεσε.


 https://www.alphanews.live/cyprus/en-agnoia-goneon-metaferthike-sto-sholeio-alkool-poy-katanalosan-oi-mathitries

Δεν υπάρχουν σχόλια: