Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Τον εκτέλεσε με καραμπίνα


Άγριο φονικό στην Τήνο. Συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρώ  τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιων.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.

Ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Μάλιστα, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ ο δραστης συνελήφθη αμέσως. Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Το θύμα, ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων, λένε κάτοικοι πως ίσως «πλήρωσε» τη μανία του δράστη ο οποίος όπως χαρακτηριστικά λένε τα «έβαζε» με όλο τον κόσμο και ξεσπούσε χωρίς λόγο και αφορμή.



φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: