Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Την δολοφόνησε, την τεμάχισε και την έβαλε στον καταψύκτη

 

Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου από την είδηση ότι η 26χρονη πορνοστάρ Carol Maltesi βρέθηκε δολοφονημένη.

Η 26χρονη Ιταλο-Ολλανδή Carol Maltesi είχε εργαστεί ως πωλήτρια και τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να αλλάξει επαγγελματική πορεία, κάνοντας καριέρα ως πορνοστάρ και μοντέλο.

Η σορός της βρέθηκε τεμαχισμένη σε τουλάχιστον δεκαπέντε κομμάτια, και πεταμένη σε σακούλες απορριμάτων σε γκρεμό της Valcamonica, στην επαρχία της Brescia, όταν ένας ηλικιωμένος της περιοχής καθάριζε τη χαράδρα από τα απορρίμματα.

Η 26χρονη ζούσε στο Μπόρνο, στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, και δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από 43χρονο γείτονά της, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος.

Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο, το πτώμα της κατατεμαχίστηκε, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η άτυχη γυναίκα. Οι εισαγγελικές αρχές και οι καραμπινιέροι είχαν ζητήσει πριν από λίγες ημέρες τη βοήθεια των πολιτών για να μπορέσει να συλληφθεί ο δολοφόνος.

Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας (μητέρας ενός παιδιού πέντε ετών) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η 26χρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.



https://www.enimerotiko.gr/kosmos/fpikiastiko-egklima-temachise-tin-26chroni-geitonissa-toy-tin-evale-se-sakoyles-kai-tin-ekryve-ston-katapsykti/

Δεν υπάρχουν σχόλια: