Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από τον πατέρα της

Κατεπείγουσα έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια με παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά την καταγγελία ενός ανήλικου κοριτσιού ότι πριν από δέκα ημέρες έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.


Ήδη, η 16χρονη μαθήτρια απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε σπίτι συγγενούς της στην πόλη της Ρόδου.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν η εργαζόμενη στο κυλικείο του σχολείου της 16χρονης ενημέρωσε την υποδιευθύντρια ότι η έφηβη της εκμυστηρεύτηκε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της.

Η μαθήτρια επανέλαβε κλαίγοντας την καταγγελία της στην υποδιευθύντρια κι έτσι ο διευθυντής του Λυκείου ενημέρωσε την Πέμπτη τις αρχές, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή για τη μεταφορά της ανήλικης σε προστατευμένο περιβάλλον.

Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που κάλεσε για κατάθεση τη μητέρα της ανήλικης, η οποία σύμφωνα με την dimokratiki.gr διέψευσε τους ισχυρισμούς της κόρης της. Το κορίτσι θα κληθεί να δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: