Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Πλακώθηκαν στο ξύλο στην Πάφο. Τραυματισμός με μαχαίρι

Υπό κράτηση τέθηκε 74χρονος για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, του τραυματισμού και της μαχαιροφορίας σε βάρος 34χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 22:30 το βράδυ χτες λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι δύο πρόσωπα συνεπλάγησαν στην Λεωφόρο Ελλάδας. Αμέσως μετέβησαν στην σκηνή, περίπολα της ΑΔΕ Πάφου με τον αξιωματικό επόπτη ασφαλείας και μέλη του ΤΑΕ Πάφου. Κατά την άφιξη τους εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα που πρόκειται συνέχισε ο κ.Ιωάννου για 74χρονο Ελληνοκύπριο και 34 αλλοδαπό αφρικανικής καταγωγής. Το καθεστώς του στην Δημοκρατία διερευνάται.
Στην παρουσία των αστυνομικών ο 34χρονος έπεσε στο έδαφος και υπέδειξε τον 74χρονο ότι είναι το πρόσωπο το οποίο τον τραυμάτισε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του καθώς και το μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε στην σκηνή.
Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο τραύματα στον θώρακα και δύο στην πλάτη και ένα στο αριστερό μηρό . Ο 34χρονος παρέμεινε στο Νοσοκομείο και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση παραμένει για νοσηλεία και για περαιτέρω θεραπεία. Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται και θα γίνουν επιπρόσθετες εξετάσεις σήμερα.
Ο 74χρονος επίσης μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου και διαπιστώθηκε ότι αυτός φέρει θλαστικό τραύμα αριστερού φρυδιού, αιμάτωμα εσωτερικής επιφάνειας του μηρού και εκδορά γονάτου. Ακολούθως αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε , συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση .
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: