Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Μεγάλοι νικητές των Cyprus Tourism Awards τα ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus

Με χρυσά βραβεία και κορυφαίες διακρίσεις ξεχώρισαν τα ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus στα κυπριακά βραβεία τουρισμού για το 2021, τα οποία επιβράβευσαν και φέτος την αριστεία και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και υπηρεσίες φορέων της τουριστικής βιομηχανίας.

Το ξενοδοχείο Four Seasons αναδείχθηκε μεγάλος νικητής των Cyprus Tourism Awards, καθώς κατέκτησε τρία χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Best Luxury Hotel Cyprus”, “Guest Service Excellence” και “Culinary Experience”. Το Four Seasons επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά, ότι παραμένει διαχρονικός πρεσβευτής της πολυτελούς διαμονής, ότι ξεχωρίζει για την υψηλή γαστρονομία του, καθώς και για την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους επισκέπτες το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του.

Το Amathus Beach Hotel απέσπασε αργυρά βραβεία στις κατηγορίες A Timeless Legend on Limassols Beachfrontκαι Committed to You, our Planet and the Future Generations”, ενώ διακρίθηκε με χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Certified Healthy Stays for all: Guests & Staff”. Το ανανεωμένο Amathus ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή θέση του μπροστά στη θάλασσα, για το σεβασμό του στο περιβάλλον με την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών και πράσινων πρακτικών, καθώς και για τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας που εφαρμόζει για την προστασία του προσωπικού και των επισκεπτών του.  

Τη λαμπερή Τελετή Απονομής των Cyprus Tourism Awards, φιλοξένησε το Ξενοδοχείο Four Seasons, ενώ το υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης μενού του δείπνου, επιμελήθηκε ο Executive Chef του ξενοδοχείου Πανίκος Χατζηττοφής.

Τα Kυπριακά Bραβεία Tουρισμού που αποτελούν πλέον θεσμό, τελούσαν υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Association of Cyprus Travel Agents (ACTA), του Cyprus Hotel Association και του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: