Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Περισσότερα από 650 τα μέλη στο Facebook για τα Stelios Awards


Περισσότερα από 650 άτομα έχουν ενταχθεί στην ομάδα Stelios Cyprus Bi - Communal Awards 2016 στο Facebook, η οποία δημιουργήθηκε από το Stelios Philanthropic Foundation με σκοπό την προώθηση της δικοινοτικής συνεργασίας.


Το έντονο αυτό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε σε διάστημα μόλις δυο εβδομάδων και αρκετά από τα μέλη της ομάδας, κυρίως Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, αναζητούν εταίρους από την άλλη κοινότητα στο νησί, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στα Δικοινοτικά Βραβεία του Stelios Philanthropic Foundation, που φέτος προσφέρει στους νικητές  το ποσό των €500.000.

Η ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook, αποτελεί κατά κάποιο τρόπο την εικονική εκδοχή του Δικοινοτικού Καφέ του Ιδρύματος. Το δίκτυο των μελών της ομάδας, θα συμμετέχει και θα παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, που θα διοργανώσει σύντομα το Stelios Philanthropic Foundation στις εγκαταστάσεις του στη Λευκωσία.  

Για να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό των φετινών Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα και να απευθυνθούν στο inbox του Stelios Philanthropic Foundation στο Facebook για να εξασφαλίσουν αιτήσεις συμμετοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: