Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Εκτός ελέγχου οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Κύπρο




Τρεις ληστείες σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, δύο στη Λευκωσία και μία στη Λεμεσό, σύμφωνα με την Αστυνομία.


Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 5:00 τα ξημερώματα άγνωστος εισήλθε σε φούρνο στην οδό Νίκης στη Λευκωσία και κρατώντας μαχαίρι και απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε το ποσό των €150.

Χθες νωρίς το απόγευμα, γυναίκα ιδιοκτήτρια μαγειρείου κατήγγειλε ότι γύρω στις 2:00 μετά το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν στο υποστατικό της, εισήλθε άνδρας περίπου 35 ετών, λεπτής σωματικής διάπλασης και της ζήτησε να του φτιάξει ένα σάντουιτς. Την ώρα που η γυναίκα ετοίμαζε την παραγγελία του, ο δράσης άρπαξε από το τσάντα της το πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό €100 και ένα χρυσό σταυρό αξίας €300.

Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή και πριν ο δράστης αναχωρήσει από τη σκηνή του φώναξε να της δώσει το πορτοφόλι αλλά ο δράστης την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στη γυάλινη βιτρίνα με τα φαγητά και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη Λεμεσό, άγνωστο νεαρό πρόσωπο που φορούσε στο κεφάλι του κράνος εισήλθε στις 2:20 τα ξημερώματα σε περίπτερο στη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό και με την απειλή ενός μικρού μπαλτά και χωρίς να πει οτιδήποτε στον 58χρονο υπάλληλο του περιπτέρου κατευθύνθηκε πίσω από τον πάγκο και άρπαξε το χρηματικό ποσό των €100 από το συρτάρι του ταμείου και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο Αστυνομία διενήργησε εξετάσεις στο χώρο και παρέλαβαν τεκμήρια. Στη σκηνή υπήρξε εγκατεστημένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: