Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Νέα εικονίδια στο facebook


Το δημοφιλέστερο εικονίδιο του Facebook με την ένδειξη like άλλαξε, δίνοντας πλέον την ευκαιρία στα εκατομμύρια χρήστες του να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους αναλόγως με αυτό που θέλουν να σχολιάσουν.

Μέχρι σήμερα εάν κάποιος συμφωνούσε, διαφωνούσε , θύμωνε η χαιρόταν με αυτό που πρότειναν ή κοινοποιούσαν οι φίλοι του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορούσε μόνο να αντιδράσει πατώντας την ένδειξει Like με τον σηκωμένο αντίχειρα . Με τις αλλαγές που έγιναν πλέον θα μπορεί να αντιδράσει αναλόγως καθώς έχει την δυνατότητα να πατήσει άλλα εικονίδια όπως αγάπη, γέλιο, σοκ, κλάμα και θυμό. 



Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέχρι σήμερα εκατομμύρια χρηστές ήθελαν να εκφραστούν αρνητικά ή να θυμώσουν με κάτι που έβλεπαν και η μόνη επιλογή που είχαν ήταν να κάνουν, η να μην κάνουν like. 



Όπως είχε γίνει γνωστό τον Οκτώβριο από τον Chief Product Officer του Facebook, Chris Cox, που είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ότι το κοινωνικό δίκτυο "λανσάρει μία πιλοτική δοκιμή των Αντιδράσεων , ένα πιο εκφραστικό κουμπί Like". Με τη σειρά του ο Mark Zuckerberg είχε αναρτήσει σχετικό status λέγοντας : "Γνωρίστε τις νέες Αντιδράσεις".


ant1iwo 

Δεν υπάρχουν σχόλια: