Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι καιρό κάνει στην Κύπρο σήμερα



Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ σε αρκετές περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά παράλια θα πνέουν βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα παραμείνει την Τρίτη και Τετάρτη στα επίπεδα της Δευτέρας ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: