Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Άφαντη παραμένει η 46χρονη Άννη Κωνσταντίνου

Κανένα μέχρις στιγμής ίχνος της ελλειπούσας `Αννης Κωνσταντίνου, 46 χρόνων, από τη Λευκωσία, δεν έχει εντοπίσει η Αστυνομία η οποία απευθύνει επείγουσα έκκληση στο κοινό να δώσει πληροφορίες, αν γνωρίζει, προς εντοπισμό της γυναίκας.

Η 46χρονη, η οποία είναι παντρεμένη, απουσιάζει από την οικία της, στην περιοχή Μακεδονίτισσας, από τις 23 Φεβρουαρίου. `Οταν αναχώρησε από το σπίτι της φορούσε μαύρο κολάν και μαυρόασπρο πουκάμισο και είχε φύγει με το όχημά της, μάρκας Νissan, χρώματος μπεζ με αριθμούς εγγραφής AAS735.
O Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας Χάρης Ευριπίδου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι παρά τις έρευνες που έχουν γίνει στην περιοχή της οικίας της αλλά και παγκύπρια, η 46χρονη εξακολουθεί να αγνοείται  και ούτε και το όχημά της έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί.
Σε ερώτηση αν η Αστυνομία έχει κάποιες υποψίες και στρέφει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση τις έρευνές της, ο κ. Ευριπίδου είπε ότι δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο.
Η Κωνσταντίνου δεν εργάζεται και ούτε και φαίνεται την συγκεκριμένη μέρα να πήγαινε κάπου. Σύμφωνα με τον κ. Ευριπίδου δεν υπάρχει ενημέρωση από την οικογένειά της αν η 46χρονη αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και ούτε και στο παρελθόν είχε εξαφανιστεί ξανά από το σπίτι της.
Σε άλλη ερώτηση ο κ. Ευριπίδου απάντησε ότι δεν φαίνεται η ίδια ή μέλη της οικογένειάς της να είχαν δεκτεί κάποιες απειλές στο παρελθόν. “Δεν υπάρχει κάτι το εγκληματικό ή το περίεργο”, απάντησε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία οι έρευνες δεν στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. “”Έγινε έρευνα καταπόσο πέρασε στα κατεχόμενα η 46χρονη, αλλά δεν έχει περάσει και προσπαθούμε κυρίως από το φιλικό της περιβάλλον να πάρουμε περισσότερα στοιχεία για το αν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο σε σχέση με την υπόθεση και κυρίως να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το αυτοκίνητό της, γιατί αν εντοπιστεί θα έχουμε κάποιο στοιχείο”, δήλωσε ο κ. Ευριπίδου.
Ανέφερε επίσης ότι δεν φαίνεται να είχε μαζί της κινητό τηλέφωνο όταν έφυγε από το σπίτι της.
Σε άλλη ερώτηση αν η 46χρονη έχει συγγενείς σε άλλες πόλεις και ενδεχομένως να κατέφυγε εκεί, ο κ. Ευριπίδου απάντησε “ότι δόθηκαν γενικά πληροφορίες αλλά δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο, για συγκεκριμένο χωριό πχ για να γίνουν έρευνες εκεί”.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: