Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Λεμεσός. Έκλεψαν εκατοντάδες ζεύγη πανάκριβων γυαλιών ηλίου

Εκατοντάδες ζεύγη επώνυμων γυαλιών ηλίου έκλεψαν τα ξημερώματα άγνωστοι, που εισήλθαν σε γνωστό οπτικό οίκο στη Λεμεσό, τα ξημερώματα. Θρυμμάτισαν την μπροστινή γυάλινη προθήκη.
 Τρεις οι δράστες.
Η διάρρηξη σημειώθηκε στις 4.15 τα ξημερώματα όταν τρεις κουκουλοφόροι – τουλάχιστον όπως τους κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης – έσπασαν την γυάλινη προθήκη του καταστήματος που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν άρπαξαν εκατοντάδες ζεύγη γυαλιά ηλίου, ανδρικά και γυναικεία. Στη συνέχεια οι δράστες, τα φόρτωσαν σε βαν αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.
Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος στις 5.45 το πρωί και ενημέρωσε την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου.  Το κατάστημα καλύπτεται από ασφάλεια, αλλά και κύκλωμα κλειστού κυκλώματος και οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί.
Οι ανακριτές μελετούν ήδη τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι δράστες να είναι οι ίδιοι που και πριν από λίγο καιρό, ξάφρισαν πάλι το γνωστό οπτικό οίκο.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: