Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Πάφος. Στο Κακουργιοδικείο για μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης



Ενώπιον του κακουργιοδικείου Πάφου αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα στις 09:30 οι τέσσερις ύποπτοι για την υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στο χωριό Μαραθούντα.


Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ένας 39χρονος από την Λεμεσό, η συμβία του 33 χρόνων, η μητέρα της 52 ετών και ο γιος της 24 χρόνων αντιμετωπίζουν τέσσερις κατηγορίες για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών. Οι κατηγορούμενοι απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες και το δικαστήριο διέταξε όπως όλοι, πλην του 39χρονου, αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
 
Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου 650 γραμμαρίων, της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια καθώς και της κυκλοφορίας προϊόντος για το οποίο δεν έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας. 

Οι κατηγορούμενοι δήλωσαν την ετοιμότητα τους να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, δεν παραδέχτηκαν ενοχή και η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση σήμερα.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: