Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της. Άμεση ανταπόκριση της πυροσβεστικής



Σε 13 κλήσεις για βοήθεια, 6 πυρκαγιές και 7 ειδικές εξυπηρετήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο, μεταξύ των ωρών 06.00 της 22ης και 06.00 της 23ης Φεβρουαρίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 15.02 λήφθηκε μήνυμα στην Υπηρεσία για την ύπαρξη παγιδευμένου ατόμου σε όχημα στην αυλή του Λανίτειου Γυμνασίου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη και η ώρα 15.35 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο. Η οδηγός του οχήματος στην προσπάθεια της να εισέλθει στο όχημα της το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα κινήθηκε προς τα εμπρός  και προσέκρουσε σε τοίχο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί το πόδι της κάτω από τα πατίδια  επιτάχυνσης και φρένου του οχήματος. Απεγκλωβίστηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων. Στη συνέχεια μετέβη μόνη της σε ιδιωτική κλινική.
 
Εξάλλου, η ώρα 17.33 λήφθηκε μήνυμα για την ύπαρξη τραυματισμένου  ατόμου σε τσιμεντένιο στηθαίο εισόδου πολυκατοικίας στην λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα.  Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Λάρνακας και η ώρα 17.50 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Νεαρός άντρας  που κατέπεσε από τον 1ο όροφο σε πρόβολο στο ισόγειο πολυκατοικίας στην λεωφόρο Αρτέμιδος, τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και με την χρήση κλίμακας 10.5 μέτρων μεταφέρθηκε στο έδαφος. Στη συνέχεια παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: