Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Μια ανάσα από τη θάλασσα το εντυπωσιακό έργο Hydria Residences


Ακόμα ένα εντυπωσιακό μοντέρνο έργο υψηλών προδιαγραφών έχει ολοκληρώσει η πολυβραβευμένη εταιρεία Property Gallery Developers & Constructors. Το νέο έργο  Hydria Residences που βρίσκεται στο προνομιακό, παραλιακό μέτωπο της ανατολικής Λεμεσού, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, αποτελείται από δύο κτήρια που περιλαμβάνουν 12 και 11 ελκυστικά διαμερίσματα αντίστοιχα, των ενός, δύο και  τριών υπνοδωματίων.

Η προνομιακή τοποθεσία που έχει επιλεγεί για τη δημιουργία του πρωτοποριακού έργου δεν είναι τυχαία, καθώς το συγκρότημα διαθέτει το συγκριτικό πλεονέκτημα να απέχει μόλις 200 μέτρα από τη γνωστή, αμμώδη παραλία «Δασούδι», μια από τις 10 βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες της Λεμεσού. Η τοποθεσία είναι ιδανική και για την άνεση των ενοίκων του Hydria Residences, εφόσον το έργο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από σχολείο, mini markets, εστιατόρια, καφετέριες, κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, τράπεζες, φαρμακεία και άλλα καταστήματα.
Η Property Gallery έδωσε έμφαση στην ανάγκη για άνεση, αλλά και στην ποιότητα ζωής και για το λόγο αυτό προνόησε για τη δημιουργία ενός λειτουργικού και μεγάλου περιβάλλοντα χώρου, ο οποίος περιλαμβάνει μια μεγάλη πισίνα για τους ενήλικες και μια μικρότερη με προδιαγραφές ασφαλείας για τα παιδιά. Για τις ανάγκες των παιδιών δημιουργήθηκε επιπρόσθετα ένας κομψός περιφραγμένος παιδότοπος, ενώ το πράσινο πλημμυρίζει τον αυλόγυρο του συγκροτήματος, ο οποίος προστατεύεται από ηλεκτρικές θύρες.

Όλα τα διαμερίσματα του Hydria Residences, χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής τους. Για την ανέγερση του συγκροτήματος η Property Gallery Developers & Constructors υιοθέτησε τις πλέον μοντέρνες τάσεις αρχιτεκτονικής τεχνοτροπίας, γεγονός που έχει ήδη αναγνωριστεί και εκτιμηθεί από το αγοραστικό κοινό και επιβεβαιώνεται από την πώληση πολλών διαμερισμάτων του Hydria Residences.  Οι τιμές για τα εναπομείναντα διαμερίσματα ξεκινούν από τις €210,000, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής επιπλωμένου διαμερίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: