Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι έγραψε το ΚΥΠΕ για τον Άθω



Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Άθως Τίλεϋ, οποίος τα τελευταία πέντε  χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην πόλη Λάχτι της Φιλανδίας.


Από τις 11 Φεβρουαρίου νοσηλευόταν με πνευμονία σε νοσοκομείο της πόλης και λόγω μόλυνσης που παρουσιάστηκε κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδίας οπόταν και υπέκυψε.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1958 και σπούδασε δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1990 από το Ράδιο Κινύρας στην Πάφο αρχικά ως μουσικός παραγωγός. Μετέπειτα πέρασε στη δημοσιογραφία και εργάστηκε στους τοπικούς σταθμούς Ράδιο Πάφος και Ράδιο Κόσμος. Εργάστηκε επίσης στην τοπική τηλεόραση του Πάφος tv ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων καθώς και επιμελητής εκπομπών λόγου. Διετέλεσε ανταποκριτής της επαρχίας Πάφου του ΚΥΠΕ και του Σίγμα.

Ο Άθως Τίλεϋ δημιούργησε και το μουσικό συγκρότημα Black angles, όπου συμμετείχε ως ντράμερ.

Η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του στην Πάφο θα ανακοινωθεί αργότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Αν. Διευθυντής και το προσωπικό του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων του οποίου ο Άθως Τίλεϋ υπήρξε για πολλά χρόνια ανταποκριτής στην πόλη και επαρχία Πάφου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον πρόωρο θάνατό του. Η δημοσιογραφική οικογένεια έχασε έναν εξαίρετο δημοσιογράφο και συνάδελφο.    

κυπε

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος εχασε ,με την απωλεια σου ενα Ανθρωπο ,με Α κεφαλαιο.
Αιωνια σου η μνημη και καλο παραδεισο φιλε μου.
Κωστας