Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

«ΠΑΦΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» 2016


Αναβαθμισμένο φιλοδοξούν και φέτος οι διοργανωτές να είναι το «Παφίτικο Καρναβάλι», που αρχίζει στις 3 Mαρτίου με την πανηγυρική είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 12 Μαρτίου με τη Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων.


Αναλυτικά οι εκδηλώσεις είναι:

Είσοδος Βασιλιά Καρνάβαλου / Πέμπτη 3Mαρτίου

Πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου και της συνοδείας του την Τσικνοπέμπτη 3Μαρτίουκαι ώρα 5.00 μ.μ. υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και με τη συνοδεία των μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χ’’ Ευτυχίου.

Το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου θα συνοδεύουν κορίτσια της Σχολής Ρυθμικής Γυμναστικής Δέσπως Ιακώβου.
Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Νεόφυτου Νικολαΐδη, θα περάσει μπροστά από το Νέο Δικαστικό Μέγαρο και θα καταλήξει στο Χώρο Στάθμευσης απέναντι από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου (οδός Νίκου Νικολαΐδη).
Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθείμουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τοΜουσικό Σχήμα ''Ιχθύς'' του Σωκράτη Τερπίζη και χοροί από τις Σχολές Χορού ''Studio 6'' Eλεάνας Κωστάκη,DanceStudio ''Vera'' Svetlana Ιωάννου,Σχολή Ρυθμικής Γυμναστικής Δέσπως Ιακώβουκαι B.M.S. DanceStudioKατερίναςΤζιάμαλη.

Κυνήγι Θησαυρού/ Κυριακή 6 Μαρτίου
Την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 10:30π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο ''Δημήτρειο'' Δημοτικό Σχολείο Πάφου το ψυχαγωγικό παιχνίδι“ΚυνήγιΘησαυρού” στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από δέκα χρονών και μεγάλοι.
Μεγάλος Αποκριάτικος Χορός / Παρασκευή 11 Μαρτίου
Την Παρασκευή 11Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Πάφου στο Ξενοδοχείο «Annabelle».

Στο πλαίσιο του Χορού θα διεξαχθεί διαγωνισμός αμφίεσης για ομάδες, ζευγάρια και άτομα με πλούσια βραβεία. Παρουσιαστές θα είναι ο Πέτρος Φιλίππου και η Ιωάννα Λαμπροπούλου από τη σατιρική εκπομπή '' Fakkatetous ''. Είσοδος με φαγητό και ποτό €25. Mόνο για μεταμφιεσμένους!
Προκρατήσεις και προπώληση εισιτηρίων: 26932014 και 26822218




Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων /  Σάββατο 12 Μαρτίου

Το Σάββατο12 Μαρτίου και ώρα 3.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο,η μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση με τη συμμετοχή δεκάδων αρμάτων και ομάδων, εκατοντάδων καρναβαλιστών, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, μαζορέτων και των κανταδόρων του Μουσικού Ομίλου Πάφου.
Παρουσιαστές της Παρέλασης οι:Πέτρος Φιλίππου και Ιωάννα Λαμπροπούλου από τη σατιρική εκπομπή '' Fakkatetous ''.            

Ο Δήμος Πάφου καλεί το κοινό να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις του «Παφίτικου Καρναβαλιού» δίνοντας μαζικά το παρόν του και συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία τους.



Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 26935523 και 26822218.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: