Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ταξίδεψαν με πλαστά διαβατήρια αλλά τους τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας



Τρία άτομα από το Βιετνάμ, μία κοπέλα 17 χρόνων και δύο άνδρες ηλικίας 25 και 34 χρόνων συνελήφθηκαν χθες από την Αστυνομία όταν χρησιμοποίησαν πλαστά διαβατήρια Κίνας για να ταξιδέψουν από την Κύπρο στην Ιταλία.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα τα τρία άτομα έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Μιλάνο της Ιταλίας όταν οι Ιταλικές αρχές διαπίστωσαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει πλαστά διαβατήρια Κίνας για να μεταβούν από την Κύπρο στην Ιταλία.
 
Συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου οι τρείς ταξίδεψαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το Μιλάνο χρησιμοποιώντας διαβατήρια της Κίνας με κινεζικά ονόματα.
 
Ωστόσο στο αεροδρόμιο του Μιλάνου οι αρχές αντελήφθησαν ότι τα διαβατήρια τους ήταν πλαστά με αποτέλεσμα να στείλουν τα τρία άτομα πίσω στην Κύπρο.
 
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας η αστυνομία τους συνέλαβε. Ανακρινόμενοι παραδέχθηκαν ότι τα διαβατήρια με τα οποία ταξίδεψαν για την Ιταλία ήταν πλαστά.
 
Τα τρία άτομα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: