Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί μέτριοι 4 μποφόρ και το απόγευμα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το επόμενο τριήμερο αίθριος καιρός θα εναλλάσσεται με αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα για την Πέμπτη ενώ για την Παρασκευυή και το Σάββατο προβλέπεται σταδιακά μικρή άνοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: