Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Φιλοξενία μεγάλου συνεδρίου Ουκρανού διοργανωτή Ταξιδιών. 120 τουριστικοί πράκτορες στην Πάφο. Το βλέμμα σε απευθείας πτήσεις Ουκρανίας - Πάφου το 2014




Μέσα από μια συλλογική προσπάθεια οι επαγγελματίες του τουρισμού, Ξενοδόχοι, Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, Τοπική αυτοδιοίκηση, Κ.Ο.Τ, κ.α  φιλοξένησαν το ετήσιο συνέδριο του τουριστικού οργανισμού Travel Professional στην Πάφο που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.



Στα πλαίσια φιλοξενίας των τουριστικών παραγόντων και πρακτόρων στην Επαρχία Πάφου που διήρκησε τέσσερεις μέρες , τα εμπλεκόμενα ξενοδοχεία Constantinou Bros ( Athena Beach, Athena Royal,  Pioneer, Asimina) ο Κ.Ο.Τ, η ΕΤΑΠ, Attica holidays κ.α παρείχαν θερμή φιλοξενία και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την ξενοδοχειακή και τουριστική υποδομή, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος  της επαρχίας, να γευθούν την νυκτερινή ζωή Πάφου  και να ζήσουν  τον  Τουριστικό  προορισμό γενικότερα.


Εξαιρετικά Ικανοποιημένοι από την υποδομή και κατενθουσιασμένοι  από τον προορισμό και την φιλοξενία, οι Ουκρανοί τουριστικοί πράκτορες και διοργανωτής ταξιδίων Travel Professional διαβεβαίωσαν για τις προσπάθειες τους για  ενίσχυση της συμπερίληψης της Πάφου σε προγράμματα  πτήσεων/διακοπών  για τις επόμενες χρονιές .

Δεν υπάρχουν σχόλια: