Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ηλικιωμένος Ρομά επιχείρησε να βιάσει 9χρονο αγόρι


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης από την επ΄ αυτοφόρω σύλληψη ενός Ρομά 81 χρόνων που επιχείρησε να βιάσει ένα 9χρονο αγόρι επίσης Ρομά και οι δυο κάτοικοι του οικισμού Ρέμβη (Κασκανέ) Ξάνθης.



Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο ηλικιωμένος προκειμένου να προσεγγίσει το παιδί και να το παρασύρει σε ερημική τοποθεσία για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του υποσχέθηκε πως θα του δώσει τέσσερα ευρώ.  Στην προσπάθειά του να το αποπλανήσει έγινε αντιληπτός από διερχόμενους που ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. 

Η παρέμβαση της αστυνομίας την άμεση και εντόπισε τον δράστη στην ερημική τοποθεσία όπου είχαν υποδείξει οι διερχόμενοι χωρίς να φοράει τα ρούχα του, ενώ ο ίδιος φέρεται να είχε βγάλει και τα ρούχα του 9χρονου.

Η ιατροδικαστική έρευνα πιστοποίησε ότι το παιδί δεν υπέστη κάποια σωματική βλάβη από τον 81χρονο που συνελήφθη αμέσως από τις αστυνομικές αρχές και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης και εν συνεχεία στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για ν' απολογηθεί

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8236&catid=10#sthash.5N0zEh2P.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: