Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τέλος ο Δημόπουλος από το ΣΙΓΜΑ. Σήμερα το συγκρότημα ανακοίνωση τον τερματισμό της συνεργασίας τους

Τίτλοι τέλους από το ΣΙΓΜΑ για τον παρουσιαστή Παναγιώτη Δημόπουλο, ύστερα από 13 και πλέον χρόνια, που εργαζόταν εκεί. Παράξενη η απόφαση του συγκροτήματος μιας και οι προσφορά του παρουσιαστή έχει κριθεί μεγάλη για το ΣΙΓΜΑ και τον ΔΙΑ, γενικότερα. 
Παρελθόν από το ΔΙΑ, αποτελεί από σήμερα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Παναγιώτης Δημόπουλος, καθώς σήμερα του ανακοίνωσαν ότι η συνεργασία τους τερματίζεται οριστικά.


Οι σχέσεις του Παναγιώτη Δημόπουλου με το ΔΙΑ δεν ήταν οι καλύτερες από την προηγούμενη σεζόν, όταν το κανάλι είχε αποφασίσει ότι το επιτυχημένο πρωινό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο «Πρωτοσέλιδο», δεν θα συνέχιζε με τον ίδιο παρουσιαστή, αφήνοντας στο περίμενε τον Παναγιώτη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.
Τελικά ο Δημόπουλος, εμφανίστηκε στην απογευματινή ζώνη του καναλιού με την εκπομπή «Κάτσε να δεις», η οποία κόπηκε άδοξα θα λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα.
Σήμερα ο σταθμός πήρε την απόφαση να τερματίσει την πολυετή συνεργασία τους, χωρίς αν ανακοινώνονται οι λόγοι.

Πληροφορίες του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ αναφέρουν ότι, κάποιοι προσπαθούσαν να "φάνε" τον Δημόπουλο όχι μόνο από τις εκπομπές, που έκανε αλλά και από το ΣΙΓΜΑ και το συγκρότημα ΔΙΑΣ,  γενικότερα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: