Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλαδάρα πάει στην Βραζιλία. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι προκρίθηκε η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Ρουμανία, στο Βουκουρέστι, στον επαναληπτικό του 3-1 της Αθήνας, στο πλαίσιο των μπαράζ.



Η εθνική Ελλάδος, παρά την πίεση που δέχθηκε από τους Ρουμάνους, προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με γκολ του Κώστα Μήτρογλου. Οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν στο 55ο λεπτό με αυτογκόλ του Τοροσίδη, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν περαιτέρω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η εθνική ομάδα της Ελλάδος, προκρίνεται για τρίτη φορά στην τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το 1994 στις ΗΠΑ και το 2010 στην Νότια Αφρική.

Οι παίκτες του Σάντος σε μια «κολασμένη» ατμόσφαιρα στο Αρένα Νατιονάλα στάθηκαν πολύ καλά και πήραν το αποτέλεσμα (1-1) που έδωσε την πρόκριση. Υπερασπίστηκαν με άψογο τρόπο το σκορ του πρώτου αγώνα (3-1) στο Γ.Καραισκάκης, παίζοντας έξυπνα και πάνω από όλα μυαλωμένα.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε στα γνωστά στάνταρ της το στιλ που έχει αφομοιώσει άριστα από το 2004 και ύστερα: συμπαγές, «σφιχτό» παιχνίδι με εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις, χωρίς αυτό να γίνεται εις βάρος της επιθετικής λειτουργίας και κυρίως μια ομαδικότητα και μια αυτοθυσία του ενός για τον άλλο, που έχει γίνει σήμα κατατεθέν αυτού του συγκροτήματος.


Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους διεθνείς ένα «κουβάρι» στον αγωνιστικό χώρο και τους περίπου 2.000 οπαδούς να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας.


Πηγή: crime.gr

http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8769&catid=10#sthash.yRZbKCJQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: