Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Από την Κύπρο η μία νεκρή από την φοβερή θεομηνία στη Ρόδο. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος... Η θεομηνία που έπληξε το νησί, έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε δύο γυναίκες, προκαλώντας παράλληλα τεράστιες καταστροφές. Η μία εκ των δύο γυναικών που έχασαν τη ζωή τους, είναι κυπριακής καταγωγής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Δύο νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι είναι ο τραγικός απολογισμός από τη θεομηνία που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Ρόδο. 



Η πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, επιχειρεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που φέρουν το θύμα να είναι κυπριακής καταγωγής και είναι σε συνεχή επαφή με την τοπική αστυνομία της Ρόδου. Επιβεβαιώνεται ωστόσο ότι η εν λόγω γυναίκα ήταν μόνιμη κάτοικος της Ρόδου. 


Σε εξέλιξη βρίσκονται στο μεταξύ, και οι προσπάθειες των αρχών για να εντοπιστεί και ο 50χρονος καθηγητής που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο ενώ αργά χθες το βράδυ σε γέφυρα άλλου χειμάρρου στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε πνιγμένη μία 35χρονη γυναίκα τα στοιχεία της οποίας εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα.
Φόβους για νέα θύματα από τη θεομηνία στη Ρόδο εξέφρασε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Μάλλη ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Φώτης Χατζηδιάκος.
«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε σε αυτή την καταστροφή, η μια γυναίκα φυσιογνωμικά φαίνεται ξένη και κανείς δεν την αναζήτησε. Φοβάμαι ότι υπάρχει κι άλλος» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Χατζηδιάκος. «Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την τύχη του αγνοουμένου εκπαιδευτικού» πρόσθεσε.
Επισήμανε μάλιστα, ότι η περιοχή στον χείμαρρο της Κρεμαστής που έχασε τη ζωή της η εκπαιδευτικός είναι ενταγμένη σε πρόγραμμα για δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων, αλλά το έργο «κόλλησε» σε απαλλοτριώσεις.

-

http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=8851&catid=10#sthash.tIRGKsNl.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: