Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Έξαλλοι οι φίλοι του Γλαύκου Κληρίδη με την ασέβεια του διευθυντή του γραφείου τύπου της βουλής


Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους του ΔΗΣΥ προκάλεσε ο Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Βουλής Χρίστος Σενέκης λόγω των τοποθετήσεων του για τον Γλαύκο Κληρίδη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook! Οργανωμένη ομάδα του ΔΗΣΥ καταγγέλλει τον κ. Σενέκη για πτοκλητικά σχόλια τα οποία πλήττουν τον Γλαύκο Κληρίδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του ΔΗΣΥ αναμένεται να ζητήσουν και επίσημα την απομάκρυνση του κ. Σενέκη από τη Βουλή. Η Ομάδα του ΔΗΣΥ κατηγορεί τον Σενέκη για εξύβριση  του αείμνηστου πολιτικού ηγέτη, λίγο μετά τον θάνατο του, αφήνοντας υπονοούμενα προδοσίας και ενδoτισμού.


Σύμφωνα με το POST των υποστηρικτών του Γλαύκου Κληρίδη: «Ο κυριος Σενεκκης οπως ξερετε μολις ο Μεγαλος μας Ηγετης αφησε την τελευταια του πνοη το απογευμα της Παρασκευης αρχισε να τον εξυβριζει με υπονοουμενα προδοσιας , ενδοτισμου κλπ. Αυτος ο Κυριος ειναι προιον συναλλαγης ΟΜΗΡΟΥ-ΚΟΥΛΙΑ κατα την διεξαγωγη των ψηφοφοριας για την προεδρια της βουλης.
Αυτη την στιγμη ειναι υπευθυνος του γραφειου του Προεδρου της Βουλης . Τον πληρωνει ο Κυπριακος λαος δηλαδη . Αυριο εμεις οι διαχειριστες της σελιδας θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να απομακρυνθει με επιμονα τηλεφωνηματα μας στην βουλη . Αυτος ο ''κυριος'' και ο καθε κυριος δεν θα ειχε δικαιωμα να μιλα αν Ο Γλαυκος Κληριδης δεν εθυσιαζε την ζωη του για την Δημοκρατια. Δικαιωμα εχει ο καθενας να μιλα αλλα εφοσον αυτος ο κυριος πληρωνεται απο τον Κυπριακο λαο και μαλιστα στην βουλη τοτε το θεμα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ . ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: