Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Χαροπαλεύει 22χρονος μετά από τροχαίο στα Κονιά της Πάφου

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται 22χρονος από την επαρχία Πάφου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη τα ξημερώματα  στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στα Κονιά.



Σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και αφού κτύπησε στο πεζοδρόμιο, στην συνέχεια προσέκρουσε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα παρακείμενων οικιών και ακινητοποιήθηκε.

Από το δυστύχημα, ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα, θλάση και μικρή αιμορραγία εγκέφαλου, κάταγμα κρανίου και θλάση πνεύμονα.


Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: