Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Αναβλήθηκε για τις 2 Ιουλίου η υπόθεση εισαγωγής περίπου 100 κιλών μεφεδρόνης


Για τις 2 Ιουλίου αναβλήθηκε η υπόθεση για εισαγωγή στην Κύπρο περίπου 100 κιλών μεφεδρόνης, που εκδικάζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου στη Λάρνακα στην οποία κατηγορούμενοι είναι οι Νεόφυτος Θεοδώρου, 50 χρόνων, από την Ποταμιά και ο Ανδρέας Γρηγορίου, 34 χρόνων, από τα Λειβάδια.   



Κατά τη σημερινή διαδικασία απαγγέλθηκαν από την Κατηγορούσα Αρχή οι πέντε κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ανδρέας Γρηγορίου, ο οποίος όμως τις αρνήθηκε. Από την πλευρά του ο Νεόφυτος Θεοδώρου ζήτησε νομική αρωγή.  

 Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάντης όρισε την ερχόμενη  Τετάρτη 2 Ιουλίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Μέχρι τότε οι δύο κατηγορούμενοι θα κρατούνται στις Κεντρικές Φυλακές.   

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο Κύπριοι είναι συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενων φαρμάκων τάξεως Α από άλλο πρόσωπο, παράνομη εισαγωγή φαρμάκου τάξεως Α, παράνομη κατοχή ελεγχόμενων φαρμάκων τάξεως Α, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και απόπειρα παράνομη εξαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α.   Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά ή περί την 24/5/2014 στην Κύπρο και το εξωτερικό και αφορούν περίπου 100 κιλά καθινόνης/μεφεδρόνης

 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12680&catid=9#sthash.uBMIjnn6.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: