Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο μικρός Τζέι στη Βραζιλία για να δει από κοντά τον φίλο του Γιώργο Σαμαρά


Τη μαγεία του αθλητισμού και στη συγκεκριμένη περίπτωση του ποδοσφαίρου υπενθύμισε για άλλη μια φορά ο μικρός Τζέι, ο φίλος του Γιώργου Σαμαρά από τα χρόνια του Sam στη Σέλτικ.


Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα τον Τζέι, είναι το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down και τα χαρακτηριστικά πράσινα γυαλιά που βρέθηκε στην αγκαλιά του Σαμαρά στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του διεθνή επιθετικού με τη φάνελα της Σέλτικ.

Είναι τέτοια η αγάπη του μικρού στον χρυσό σκόρερ της εθνικής που, όπως εξομολογήθηκε ο πατέρας του, το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα του αγώνα Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού ήταν να ρωτήσει τι έκανε ο Σαμαράς και η εθνική.
Σε μια τέτοια ένδειξη αγνής αγάπης καλείται τώρα να απαντήσει η Ελλάδα και συγκεκριμένα η ΕΠΟ μετά το αίτημα - σε πρώτη φάση μέσω Facebook - για να βρεθεί ο Τζέι στο πλευρό του φίλου του Sam για τον «τελικό» κόντρα στην Κόστα Ρίκα την προσεχή Κυριακή. Έως και λίγο πριν τις 4 το απόγευμα 24.000 φίλαθλοι είχαν προσυπογράψει το αίτημα με αποδέκτη την Ελληνικη Ποδοσφαρικη Ομοσπονδια (ΕΠΟ) «για να στειλει τον μικρο Jay στο Mundial ωστε να παρακολουθησει τον Γιωργο Σαμαρα απο κοντα!» 

Τη σελίδα με τίτλο «O JAY PAEI Mundial» δημιούργησαν απλοί φίλαθλοι που έχουν συγκινηθεί από αυτή την ιστορία. φωτο σελιδα facebook



Σε όσους αγαπούν τις ταινίες με θέμα το ποδόσφαιρο ένα πιθανό ταξίδι του Τζέι από τη Σκωτία στη Βραζιλία για να βρεθεί δίπλα στο ίνδαλμά του θα θυμίσει σε πολλά την ταινία Will του 2011. 

Σε αυτήν ο δωδεκάχρονος ομώνυμος πρωταγωνιστής, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2005 ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μίλαν. Αφορμή του μεγάλου ταξιδιού του τα εισιτήρια που του αγόρασε ο πατέρας του λιγο πριν πεθάνει μερικές εβδομάδες πριν τη σέντρα.


Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: