Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ηλικιωμένη έκρυψε τα χρήματά της στο μαξιλάρι αλλά αυτά έκαναν φτερά


Στα μαξιλάρια της έραψε 16 χιλιάδες ευρώ, 75χρονη από την Αγία Φύλα, φοβούμενη προφανώς την κατάσταση στις τράπεζες.   Τα χρήματα όμως έκαναν φτερά και οι υποψίες έπεσαν στην οικιακή βοηθό, στην οποία πέρασαν χειροπέδες.



Η 75χρονη αποφάσισε πέρσι, μετά το κούρεμα των καταθέσεων,  να φυλάξει τις οικονομίες της εντός της κατοικίας της.  Σκέφτηκε, ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να τοποθετήσει την περιουσία της στα μαξιλάρια της.  Μετέτρεψε λοιπόν τις 16 χιλιάδες ευρώ σε χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ, άνοιξε τα μαξιλάρια και έραψε εντός τους τα χρήματα. Στη συνέχεια έκρυψε τα μαξιλάρια στο δωμάτιο της.

Πριν από λίγες μέρες, η γιαγιούλα χρειάστηκε χρήματα, έτσι άνοιξε ένα από τα μαξιλάρια – θησαυρό.  Με έκπληξη και σοκ διαπίστωσε ότι εντός του μαξιλαριού βρίσκονταν κόλλες χαρτιού και όχι χρήματα. Το ίδιο συνέβαινε σε όλα τα μαξιλάρια, έτσι η ηλικιωμένη κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία.  Ως ύποπτη θεωρήθηκε η 40χρονη οικιακή βοηθός από το Βιετνάμ, η οποία συνελήφθη.  Αν και αρνείται ενοχή, η 40χρόνη θα οδηγηθεί το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης της.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12677&catid=9#sthash.OeykZlsm.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: