Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ετοιμόγεννη αθλήτρια έτρεξε 800μ. στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ


Αν και έχει στα πόδια της γρήγορες επιδόσεις και στο βιογραφικό της διακρίσεις, η Alysia Montano δεν κατάφερε ποτέ να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ όσο τώρα, που ήταν τελευταία στην προκριματική σειρά της στα 800 μέτρα. Γιατί έτρεξε ενώ είναι... ετοιμόγεννη!

Οι περισσότερες αθλήτριες που φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση μετά από τον τοκετό φροντίζουν να γυμνάζονται, όσο περισσότερο τους επιτρέπει η κατάστασή τους. Καμία όμως δεν έχει τολμήσει αυτό που έκανε η Montanto, η οποία μπήκε σε κούρσα ενώ διανύει την 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της!
Alysia-Montano-runs-800m-at-34-weeks-pregnant
«Δεν σταμάτησα να τρέχω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πραγματικά ένιωθα πολύ καλά. Η έγκριση του γιατρού με απάλλαξε από όποιο φόβο μπορεί να είχα για το τι θα πιστέψει ο κόσμος βλέποντας μία έγκυο γυναίκα να τρέχει», είπε η Montano, που τερμάτισε σε 2.32.13, τελευταία στη σειρά της. «Το μόνο που δεν ήθελα ήταν να μου ''ρίξουν'' στροφή», συμπλήρωσε. Μάλιστα, υπεραμύνθηκε της επιλογής της, παρά τα περίεργα βλέμματα που κέρδισε, συμπληρώνοντας ότι δεν ήθελε μόνο να δώσει δύναμη σε γυναίκες, αλλά και να δείξει το πόσο εκπληκτικό είναι το θηλυκό σώμα.
062614-21-OLY-Alysia-Montano-OB-PI
Πηγή: stivoz.gr
http://www.tothemaonline.com/paraksena/etoimogenni-athlitria-etrexe-800m#sthash.qeTyeCSG.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: